سرطان سینه : چطور به دوستتان یا فردی که مبتلا به سرطان سینه است کمک کنید؟

سرطان سینه : هم مردان وهم زنان می توانند به سرطان سینه مبتلا شوند این تجربه سخت و دردناکی برای شخص مبتلا،خانواده ودوستانشان میباشد .

قبل از هر چیز بدانید شما در این موقعیت چه نقشی را ایفا میکنید ؟

شما نباید از خودتان انتظار داشته باشید که بتوانید این مشکل را حل کنید یا باعث بهبودی ایشان شویدهمچنین نمی توانید درک کنید که انها در این موقعیت چه احساسی را تجربه می کنند یا  به چه فکر می کنند.افرادی که تهدید به مرگ  یا تحت عمل جراحی ویا تحت درمان سرطان هستند باید مورد حمایت اطرافیان قرار گیرنداولین اولویت شما این است که از انها در برابر ترس  نامیدی که بر انها مسلط شده است مراقبت کنید در واقع همه مبتلایان به سرطان این گونه نیستند اما چنین حالتی نیز در این شرایط  طبیعی می باشد.

انها را دلداری دهید :

دوست شما نمی داند انها چه احساسی را تجربه  می کنند.احساس کرختی و بی حسی  در طی هفته های اول بیماری،جراحی و. درمان به سراغ انها می اید .وقتی انها مرگ را حس می کنند مسائل عجیبی در ذهن انها فعال میشودانها حتی ممکن است تصور کنند که برداشت سینه انقدر وحشتناک است که دیگر نمی توانند سلامتی اولیه شان را به دست اورند.

سرطان سینه

موقعیت انها را درک کنید:

احساسات قابل کنترل نیستند و اولویت های انها مانند رفتارشان ممکن است تغییر کند صحبت کردن اسان نیست زمانی که ذهن اشفته باشدانها ترسو وحتی غیر منطقی می شوندو اگر بحث و جدالی بین شما در گرفت سعی کنید ارامش را برقرار کنیدو بدانید که این بحث اصلا اهمیتی نداردو در واقع انها با شما هیچ مشکلی ندارند.

انها را به هر طریقی که میتوانید حمایت کنید:

هروقت لازم است انها را دلداری و به انها ارامش دهیدو مشتاقانه به انها کمک کنید.و هر وقت نیاز به تنهایی دارندانها را تنها بگذارید اگر شرایط شان بدتر شد اماده باشید تا شب های طولانی مدتی را در کنارشان در بیمارستان بگذرانید کارهایی را که انها در این شرایط نمیتوانند اداره کنند برایشان انجام دهید هرچند که اغلب اوقات حضور شما تنها چیزی است که انها نیازمندند.

به انها بگویید شما برای کمک در کنار انها هستید:

سعی کنید مسائل را ساده کنید به انها قول دهید که به دردسر زیادی نخواهند افتادو انها می توانند هر لحظه از شب و روز برای کمک به شما مراجعه کنند محدودیتهای شما در قبال فرزندان ودیگر افراد خانواده را برای انها شفاف سازی کنید.

از انها در مورد ترسشان نسبت به این موضوع چیزی نپرسید:

اگر انها قبلا در مورد ترسشان با شما صحبت کرده اند به انها گوش فرا دهید خودتا شخصا برای پرسش این سوالات پیشقدم نشویدانها در واقع ترسیده اندو با مطرح کردن این حس از شما انتظار دارند که بتوانیداین فشار سنگین را از دوش انها بردارید یا ان را کمتر کنید همچنین ارامش و امنیت را به انها برگردانید.

به یاد داشته باشید این زمان، زمان مناسبی برای گفتن داستانهای  ترسناک نیست:

صحبت های نامید کننده را دور بریزید صحبت هایی مانند مرگ های دردناک،خود کشی ،عوارض جانبی نادر و وحشتناک و یا داستان های غم انگیز.درواقع ثایت شده  بین حالات جسمی و روحی رابطه مستقیم وجود دارد

ازقبل اماده باشید:

زمانی که نیازبه بستری در بیمارستان هستند همه چیز باید اماده باشد یک کیف با چیزهای مورد علاقه ی شخص مبتلا مانند بافتنی،کتاب، طراحی و…را اماده کنار بگذاریداین یک ایده ای بسیار خوبی می باشد.

در پوشیدن لباس برای شخص مبتلادقت کنید:

از لباس های نرم و راحت استفاده کنید لباس هایی که در قسمت جلو دکمه دارو یا زیپ دار هستند راحت ترند. از پوشیدن لباس های تنگ و جذب برای شخص سرطانی در این دوره خوداری کنید.

تمام مدارک لازم و مربوطه را همیشه به هنگام ویزیت به همراه خود داشته باشید:

دکتر ممکن است به مدارک و اطلاعات پزشکی نیاز داشته باشدمدارکی مانند تشخیص پزشک،بافت برداری،نتایج تست،نسخ و دستورالعمل های پزشک را در کیفی قرار دهیدودر هر ویزیت همراه خود داشته باشید.

به ایشان اطمینان دهید از بچه هایشان مراقبت میکنید:

سعی کنید به بهترین نحواز بچه هایشان مراقبت کنیدوقتی بچه ها به دیدار پدر یا مادرشان به بیمارستان میروند کیفی از اسباب  بازی و غذاهای میان وعده به همراه خود داشته باشید تا حوصله ی بچه ها در بیمارستان سر نرود چون فضای بیمارستان خسته کننده است و به ندرت غذا یا اسنک هایی را در طی  ۲۴ ساعت شبانه روزبه فروش می رسانند اکثربیمارستان ها فاقد امکاناتی برای بازی و استراحت بچه ها میباشند

مقداری پول کنار بگذارید:

تا جایی که می توانید مبلغی را به صورت پول نقد به همراه خود داشته باشید چون ممکن است دستگاه عابر بانک در اطراف شما نباشدو شما به یک  پرستار بچه نیاز داشته باشید تا شما را در گرفتن بچه ،گرفتن تاکسی،بردن بچه ها به خانه،گرفتن غذاو یا هر مسئله یپیش بینی نشده ای کمک کند.

در مورد رژیم غذایی دوستتان از او سوال کنید:

اگر بیمارستان به او اجازه میدهد مقداری غذای خانگی یا اماده از رستوران برای ایشان تهیه کنید

از هدایای مناسب برای احوال پرسی استفاده کنید:

اگر شکلات را به عنوان هدیه انتخاب می کنید بدانید ممکن است از خوردن شکلات اجتناب کنند چون شکر با رشد تومور مرتبط است.

از بردن همراهان زیاد در بیمارستان خوداری کنید:

اکثر اتاق ها در بیمارستان دارای صندلی های محدود برای همراهان مریض میباشند بنا براین از بردن تعداد زیادی از همراهان به خصوص بعد از عمل جراحی خوداری کنید و اگر افراد خانواده و دوستان تمایل دارند در بیمارستان باشند باید در اتاق انتظار بایستند نه در داخل اتاق ها.

یک مداد ،کاغذ و پاکت نامه به بیمار کمک می کند تا هر چیزی  که می خواهد در ان بنویسد:

این نوشته میتواند شامل امال و ارزوها،خواهش و وصیت ،پشیمانی و عذرخواهی،تشکر،عشق و یا میلیونها احساسات دیگر باشد.انها دوست ندارند این نوشته ها را با کسی در میان بگذارند بنابراین کاغذی را کنار تخت ایشان قرار دهیدو در این مورد از او سوال نکنیداگر نوشته خصوصی باشد انها میتوانند نام شخص را روی پاکت بنوسند.نوشته هایشان را نخوانید نامه هایشان  را باز نکنید و به کسی تحویل ندهید مگر خودش از شما بخواهد.در واقع نوشتن این افکار بر روی کاغذ بحشی از درمان محسوب میشود.

سرطان سینه

تا میتوانید در مورد دوره درمان سرطان سینه اطلاعات جمع اوری کنید:

در مورد داروهای مورد نیاز سرطان سینه و مسائل مربوط به دوره درمان بیشتر بدانید.

اطلاعاتی را در مورد دوره بعد ازعمل جراحی کسب کنید:

برداشت کامل سینه برای همه بیماران سرطانی لازم نیست اما همه ی بیماران سرطان سینه به دوره بعد از عمل جراحی و به نافرم بودن و بد شکل بودن اندامشان فکر می کنند حقیقت  این است که عمل های جراحی زیادی وجود دارد که بتواند این مشکل را بر طرف کند حتی در بد ترین شرایط از قطع عضویا برداشت سینه این امکان وجود دارد که سینه ی جدیدی همانند سینه ی خودش ایحاد کنند با این تفاوت که دیگر نمیتوانند از ان برای شیردهی استفاده کنند.

سرطان سینه

توجه : لینک دانلود فایلها بلافاصله پس از خرید ظاهر میشود و به ایمیل شما هم ارسال میشود(پوشه هرزنامه یا spam را چک کنید). در صورتی که پس از خرید با مشکل دانلود در مرورگر گوگل کروم مواجه شدید از این راهنما استفاده کنید. ترجیحا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید (پسورد فایلها: ۱۳۵۷ و یا www.ravanrahnama.ir) ravanrahnama این مجموعه را ببینید bookh

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *