کتاب نظریه های رشد کرین ترجمه خوی نژاد فصل ۳: نظریه های کردار شناسانه

کتاب نظریه های رشد کرین
نوشته: ویلیام سی کرین
ترجمه غلامرضا خوی نژاد و علیرضا رجایی
فصل سوم : نظریه های کردار شناسانه (داروین ، لورنز ، تین برگن ، بالبی)

متن اصلی (زبان انگلیسی) این کتاب را میتوانید از بخش ایبوک های روانشناسی دانلود نمایید

برای تهیه نسچه چاپی (کاغذی) این کتاب به انتشارات رشد مراجعه نمایید

 

کنراد لورنز غالباً بنیان گذار کردار شناسی جدید خوانده می شود.
لورنز مطالعات کردارشناسی خود را در اوایل دهه ۱۹۳۰ و زمانی آغاز کرد که متقاعد شد نشانه های تکامل را درست مثل ویژگی های جسمانی، می توان در الگوهای رفتاری ذاتی حیوانات مشاهده کرد.
کردارشناسان بر این باورند که تنها زمانی می توانیم رفتار حیوانات را درک کنیم که رفتار آن ها را در موقعیت طبیعی شان مورد مطالعه قرار دهیم. فقط از این راه می توانیم الگوهای رفتاری یک حیوان را مشاهده کنیم و ببینیم که این الگوها چگونه به سازگاری این گونه کمک می کنند. روانشناسی که حیوانات را تنها در آزمایشگاه ها مطالعه می کنند، خیلی چیزها را از دست می دهند.در چنین موقعیت هایی که حیوانات گرفتارند، بسیاری از گونه ها حتی تولید مثل نیز نمی کنند و ممکن است فرصتی برای مشاهده لانه سازی، جفت یابی، قلمرو سازی، و رفتار فرزند پروری در آن ها، پیش نیاید.

کردارشناس، به هنگام تحقیق درباره گونه ای جدید، در وهله نخست سعی می کند تا جایی که امکان دارد آن گونه را به خوبی بشناسد. به عبارت دیگر، کردارشناس به مشاهدات طبیعی می پردازد. او رفتارهای شاخص حیوان را مشاهده و سپس آن ها را با رفتارهای سایر گونه ها مقایسه می کند و تنها پس از گردآوری اطلاعات توصیفی کافی، برای آزمودن اندیشه های خود یا تلاش برای تدوین قوانین جدید، به آزمایش روی می آورد.

توجه : لینک دانلود فایلها بلافاصله پس از خرید ظاهر میشود و به ایمیل شما هم ارسال میشود(پوشه هرزنامه یا spam را چک کنید). در صورتی که پس از خرید با مشکل دانلود در مرورگر گوگل کروم مواجه شدید از این راهنما استفاده کنید. ترجیحا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید (پسورد فایلها: ۱۳۵۷ و یا www.ravanrahnama.ir) ravanrahnama این مجموعه را ببینید bookh

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *