ویروس کرونا و روش صحبت کردن با کودکان و نوجوانان

ویروس کرونا و روش برخورد با فرزندان

احتمالاً شما نمی خواهید که فرزندانتان در مورد ویروس کرونا  نگران باشند ، اما کنترل آنچه آنها می شنوند و می بینند دشوار است. این احتمال وجود دارد که بچه های شما شایعات مربوط به این ویروس را بصورت آنلاین ، از طریق دوستان یا در حالی که در ملاء عام هستند بشنوند که باعث ترساندن آنها می شود. خوشبختانه ، شما می توانید به فرزندتان کمک کنید تا احساس آرامش ، آگاهی و کنترل سلامت خود ، کند. با صحبت کردن با فرزندتان در مورد ویروس کرونا  می توانید مطمئن شوید که آنها اطلاعات صحیحی دارند و دقیقاً می دانند چه کاری انجام دهند.

روش اول : گفتگو با بچه ها درباره ویروس کرونا

۱- قبل از شروع سوال پرسیدن کودک ، موضوع را مطرح کنید. ممکن است ترجیح دهید کودک شما تا حد ممکن از ویروس کرونا  اطلاع داشته باشد . متأسفانه ، بیشتر منابع اطلاعاتی می توانند کودک را بترسانند ، بنابراین منتظر نمانید که آنها به شما نزدیک شوند. با آگاهی از فرزندتان با اطلاعات واقعی ، می توانید به آنها کمک کنید احساس اضطراب کمتری کنند. در اسرع وقت با فرزند خود صحبت کنید. هر چه بیشتر منتظر بمانید ، احتمال شنیدن یک شایعه ترسناک بیشتر است.

۲- زمانی که احساس آرامش می کنید ، زمانی برای صحبت است. به فرزند خود نشان دهید که از ویروس کرونا  اضطراب ندارید یا نمی ترسید ، بنابراین احساس نگرانی کمتری می کنند. زمانی که احساس آرامش می کنید صحبت خود را برای یک روز مشخص کنید ، سپس قبل از نشستن برای صحبت کردن ، چند نفس عمیق بکشید. این یک پاسخ آرام است که فرزند شما می تواند یادبگیرد.

۳- از فرزند خود بپرسید که درباره ویروس چه چیزی شنیده است. اگرچه شما نمی خواهید اطلاعات زیادی را که ممکن است کودک شما را تحت الشعاع قرار دهد ، ارائه دهید ، مهم است که به آنچه شنیده اید رسیدگی کنید. قبل از ارائه حقایق به آنچه می دانند گوش دهید. بعلاوه ، دریابید که آیا شایعاتی شنیده اند یا از آنها بخواهید هرگونه یادداشت یا مقاله ای را که دیده اید به شما نشان دهند.

ممکن است بگویید ، “آیا در مورد ویروس کرونا  که در حال گذر است شنیده اید؟” در ادامه با ما همراه باشید ، “درباره ویروس چه می دانید؟”

برای بچه های کوچکتر ، این به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که چقدر نیاز دارید به آنها بگویید. اگر آنها چیزهای زیادی را نمی دانند ، می توانید بحث را بسیار ساده نگه دارید.

اگر فرزندان شما بزرگتر هستند ، این می تواند به شما در اصلاح هرگونه اطلاعات غلطی که شنیده اید کمک کند.

گفتگو با بچه ها درباره ویروس کرونا

روش دوم : ویروس کرونا را برای بچه ها توضیح دهید

۱- به فرزندتان اطلاعات ساده و متناسب با سنش بدهید. علاوه بر این ، به حقایق اساسی پایبند باشید تا کودک شما دچار ناراحتی نشود. سرانجام ، آنچه را که به آنها می گویید به صورت مثبت تنظیم کنید تا احساس کنند کاری انجام می شود.

برای یک کودک بسیار خردسال ، ممکن است بگویید ، “میکروب جدیدی وجود دارد که برخی از افراد را بیمار می کند. مامان و بابا همه چیز را تمیز می کنند ، بنابراین شما لازم نیست که نگران باشید. ”

برای یک کودک مدرسه ای ، چیزی شبیه این بگویید ، “ممکن است چیزهای ترسناک زیادی راجع به ویروس کرونا  شنیده باشید. اگرچه برخی از افراد بیمار شده اند ، اما هیچ یک از این افراد در نزدیکی ما زندگی نمی کنند. به جای نگرانی ، بگذارید به این موضوع توجه کنیم که چگونه می توانیم ایمن بمانیم. ”

۲- آنچه را که شما و مدرسه برای محافظت از فرزند خود انجام می دهید توضیح دهید. دانستن این امر ممکن است به آنها کمک کند احساس بهتری داشته باشند. به فرزند خود اطمینان دهید که از تمام توصیه های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) پیروی می کنید.

۳- به فرزندتان این امکان را بدهید که از بیمار شدن در امان باشد. در حال حاضر ، کودک شما ممکن است احساس کند که نمی تواند کاری در مورد ویروس کرونا  انجام دهد. با این حال ، بسیاری از آنها می توانند برای محافظت از خود کارهایی انجام دهند! به فرزندتان بگویید که از توصیه های بهداشتی پیروی کند:

از کسی که سرفه می کند و یا بیمار به نظر می رسد دور شوید.

دستان خود را به مدت ۲۰ ثانیه قبل از غذا یا لمس صورت خود بشویید. توصیه می شود هنگام شستن ، آواز بخوانند.

وقتی نمی توانید دستان خود را بشویید از ضد عفونی کننده استفاده کنید.

جلوی عطسه یا سرفه را با یک دستمال یا آرنج خود بگیرید

صورت ، چشم ، بینی یا دهان خود را لمس نکنید.

۴- به فرزندتان یادآوری کنید که نسبت به دیگران مهربان باشد و احترام انها را داشته باشد.

در حالی که این ویروس از چین شروع شده است ، هیچ ارتباطی با مردم آسیایی یا کالاهایی که منشا آن در آسیا است ، ندارد. اکنون ویروس حداقل در ۸۰ کشور جهان شیوع یافته است و همه در معرض ابتلا به آن هستند.

آنها میتوانند بگویند ، “من می بینم که شما سرفه می کنید. من امیدوارم که به زودی احساس بهتری داشته باشید ، اما تا زمانی که شما خوب نشدید ، باید از شما دور شوم تا بیمار نشوم. ”

۵- تغییراتی را که ممکن است در مدرسه یا شهر مشاهده کنند ، توضیح دهید.
ممکن است کارکنان مدرسه از آنها بخواهند که از ضد عفونی کننده دست استفاده کنند.
ممکن است فعالیتهای گروهی لغو شود
سوپر مارکت محلی آنها ممکن است برخی اقلام را نداشته باشد
آنها ممکن است افرادی را مشاهده کنند که دارای ماسک هستند.

روش سوم : اطمینان دهی به فرزندان و جلوگیری از اضطراب کرونا

اطمینان دهی به کودکان درباره ویروس کرونا

۱- به آنها بگویید که کودکان نسبت به ویروس کرونا  بسیار ایمن هستند. کودکان و نوجوانانی که ویروس کرونا  میگیرند، احتمالاً نسخه خفیفی را تجربه می کنند ، مشابه سرماخوردگی کوچک یا آنفولانزا.
به فرزندتان اطلاع دهید که باوجود اینکه آنها در معرض خطر زیادی نیستند ، مهم است که پاکیزگی داشته باشید تا به محافظت از اعضای دیگر جامعه کمک کند.
کودک ممکن است شنیده باشد که افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که دارای شرایط سلامتی خاصی هستند در معرض خطر بیشتری قرار دارند. آنها ممکن است در مورد افرادی که دوستشان دارند نگران باشند. احساسات انها را تأیید کنید و به آنها یادآوری کنید که همه تلاش خود را انجام می دهید.
به آنها بگویید که شستن دست ها و جلوگیری از لمس صورت آنها به محافظت از افرادی که دوستشان دارند کمک می کند.

۲- به نگرانی ها یا ترس های فرزندتان گوش دهید. احتمالاً فرزند شما نگران ویروس است ، به ویژه اگر شایعات دیگران را شنیده باشد. به آنها فرصتی دهید تا این ترس ها را ابراز کنند. در حالی که آنها صحبت می کنند ، فقط به جای تلاش برای توضیح چیزهای دیگر گوش دهید.

۳- نگرانی های آنها را معتبر کنید. غریزه شما ممکن است این باشد که به فرزندتان بگویید که هیچ نگرانی وجود ندارد ، اما این در واقع ممکن است باعث ترس بیشتر آنها شود. درعوض ، تصور کنید که چه احساسی دارند و به آنها بگویید که می فهمید.  سپس ، به آنها کمک کنید تا به کمک واقعیت ها با ترس خود بجنگند.
بگویید ، “به نظر می رسد که نگران هستید که همه مریض شویم. با این حال ، تعداد بسیار کمی از مردم در حال حاضر بیمار هستند ، و به احتمال زیاد اکثر مردم آن را نمی گیرند. ”

۴- به آنها بگویید که میفهمید که اگر فعالیت های مورد علاقه آنها لغو شود ، ناراحت هستند. اگر رویدادی که کودک دوست دارد لغو شود ، ممکن است احساس ناامیدی ، عصبانیت یا ناراحتی کنند. اعتبار بخشی به احساسات آنها می تواند به آنها کمک کند تا احساسات خود را پردازش کنند (و سپس از آنجا حرکت کنند). چند نمونه از مواردی که می توان گفت:
“من می بینم که شما از اینکه جشن تولد دوستتان لغو شده است ناامید شده اید. این جالب نیست. من به پدرش زنگ زدم و او می گوید که بعد از ازبین رفتن ویروس کرونا  مهمانی برگزار خواهد شد..”
“تو از اینکه نمی توانی مادربزرگ را ملاقات کنی ، ناراحت هستی. او بهترین آغوش و بهترین کلوچه ها را دارد. اما در حال حاضر ، او باید تنها باشد تا امنیت بیشتری داشته باشد. اگر با او تماس تصویری برقرار کنیم ، چطور است؟”
“بله ، این خیلی بد است که ما نمی توانیم شهربازی برویم. میدانم خیلی ناراحتی اما باید حالا صبر کنیم تا شرایط بهتر شود.”

۵- به سؤالات فرزندتان پاسخ دهید. ممکن است فرزند شما حتی پس از توضیح آنچه که اتفاق می افتد سؤال کند. فرزند خود را دعوت کنید تا با هرگونه سؤالی که دارد به شما مراجعه کند. به آنها بگویید که به آنها کمک می کنید با استفاده از منابع معتبر ، جوابها را پیدا کنند.
بگویید ، “من می دانم که ممکن است سؤالاتی داشته باشید ، و من برای کمک به تو اینجا هستم.

۶- به فرزند خود بگویید که آنها احتمالاً نیازی به نگرانی ندارند. به آنها یادآوری کنید که شما برای حفظ امنیت آنها هر کار ممکن انجام می دهید. علاوه بر این ، به آنها کمک کنید تا درک کنند که خطر برای آنها چقدر ناچیز است. سپس به آنها اطمینان دهید که نیازی به اضطراب ندارند.

۷- اگر بچه های شما از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند ، احتمالاً با شایعات و اسطوره های زیادی درباره ویروس کرونا  روبرو می شوند. این می تواند بدون توجه به سن ترسناک باشد. به بچه های خود بگویید چگونه می توانند بفهمند آیا پست قابل اعتماد است یا خیر. موارد زیر را توصیه کنید:

منبع را بررسی کنید ببینید سایت خبری یا دولتی باشد یا خیر.
به دنبال خطاهای املایی باشید.
ببینید آیا منابع دیگر همان اطلاعات را ارائه می دهند یا خیر.

رسانه و ویروس کرونا

روش چهارم : کودک خود را آگاه کنید اما آرام باشید

۱- به روز باشید تا بتوانید با سؤالات و نگرانی های جدید کنار بیایید. کارشناسان هنوز در مورد ویروس کرونا  می آموزند ، بنابراین هر روز به روزرسانی های جدیدی وجود دارد. روزانه CDC و WHO و سایتهای معتبررا بررسی کنید تا از وضعیت آن آگاه باشید.

نیازی نیست همه آنچه را که یاد می گیرید با فرزند خود به اشتراک بگذارید. با این حال ، به خاطر داشته باشید که کودکان بزرگتر ممکن است این اطلاعات را خودشان بخوانند ، بنابراین خوب است که در مورد آن بحث کنیم.

ادرس CDC

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/summary.html

ادرس WHO

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/events-as-they-happen

۲- چند روز پس از صحبت با فرزندتان دوباره پیگیری کنید. فرزند شما ممکن است بعد از صحبت با آنها به سوال یا نگرانی های جدید فکر کند. علاوه بر این ، آنها ممکن است اطلاعات جدیدی را از شخص دیگری بشنوند. چند روز پس از اولین صحبت خود دوباره با آنها صحبت کنید تا مطمئن شوید همه چیز درست است. البته هر روز در مورد ویروس کرونا  صحبت نکنید مگر اینکه فرزند شما آن را بزرگ کند. بحث بیش از حد در مورد آن ممکن است کودک شما را نگران کند.

۳- اطلاعات غلط را هنگام شنیدن آن اصلاح کنید. آنچه را که اطرافیان در مورد ویروس کرونا  می گویند گوش کنید. اگر چیزی را می دانید که اشتباه است ، فوراً با فرزندتان صحبت کنید.
به عنوان مثال ، شاید شما بشنوید که یکی از دوستان فرزندتان گفت: “اگر ویروس کرونا  بگیریم خواهیم مرد.” شما می توانید بگویید “این درست نیست. اکثر افرادی که بیماری کورو ویروس می کنند بهتر می شوند. ما باید مراقب باشیم ، اما نیازی به ترسیدن نداریم.”
به فرزندتان اطلاع دهید که برخی از افراد در مورد ویروس کرونا  گیج شده و ممکن است چیزهایی بگویند که درست نیست.

۴- روال خانواده خود را حفظ کنید تا همه چیز عادی شود. یک روال عادی به فرزند شما کمک می کند تا احساس آرامش کند. تمام تلاش خود را بکنید تا به روال معمول فرزندتان بپیوندید

 

دانلود رایگان کتاب دور شو ای ویروس بدجنس برای کودکان

کتاب دور شو ای ویروس بدجنس درباره ویروس کرونا

دانلود رایگان کتابچه بازیهایی در منزل ویژه بحران ویروس کرونا

کتابچه بازی هایی در منزل ویژه بحران ویروس کرونا

 

 

توجه : لینک دانلود فایلها بلافاصله پس از خرید ظاهر میشود و به ایمیل شما هم ارسال میشود(پوشه هرزنامه یا spam را چک کنید). در صورتی که پس از خرید با مشکل دانلود در مرورگر گوگل کروم مواجه شدید از این راهنما استفاده کنید. ترجیحا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید (پسورد فایلها: ۱۳۵۷ و یا www.ravanrahnama.ir) ravanrahnama این مجموعه را ببینید bookh

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *