اضطراب کرونا و سه راه برای ایجاد آرامش در هنگام شیوع ویروس کرونا

اضطراب کرونا

۳ راه برای آرامش در هنگام شیوع ویروس کرونا

با وجود اخباری مملو از داستان های ترسناک در مورد ویروس کرونا جدید ، COVID-19 ، داشتن احساس اضطراب رایج است. در حالی که طبیعی است که از هرگونه شیوع بیماری عمده نگرانی داشته باشید ، نگرانی بیش از حد می تواند به ضد شما باشد. خوشبختانه کارهایی وجود دارد که می توانید ترس های خود را برطرف کنید. سعی کنید اطلاعات خود را از منابع معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی یا CDC دریافت کنید. همچنین می توانید از اقدامات احتیاطی مناسب برای جلوگیری از ابتلا به بیماری خود استفاده کنید ، مانند شستن مرتب دست ها. اگر چیزی به شما کمک نمی کند احساس بهتری داشته باشید ، ممکن است زمان مراجعه به روانشناس یا روان پزشک باشد

روش اول  مقابله با اضطراب کرونا : توسعه ذهنیت واقع گرایانه

اضظراب و استرس در کرونا

۱- اطلاعات خود را از منابع معتبر مانند CDC دریافت کنید. داستان ها در اخبار و رسانه های اجتماعی غالباً خطر ابتلا به بیماری هایی مانند ویروس کرونا را زیاد نشان می دهند. اطلاعاتی که آنها ارائه می دهند نیز غالباً نادرست یا منسوخ هستند. برای اطمینان از بدست آوردن اطلاعات دقیق و معقول ، به منابعی مانند مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها و سازمان بهداشت جهانی مراجعه کنید.

سازمان بهداشت جهانی اطلاعات به روز درباره شیوع COVID-19 فعلی را در اینجا قرار میدهد: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

می توانید اطلاعات مربوط به CDC را در اینجا بیابید:

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html.

۲- به آمارها نگاه کنید تا نگاهی کلی به دست آورید. هنگامی که هر روز داستانهای ترسناکی در مورد ویروس کرونا را در اخبار می شنوید ، می توانید یک درک تحریف شده از اینکه واقعاً چقدر خطرناک است داشته باشید. به خاطر داشته باشید که از بیش از ۸۲۰۰۰ مورد تأیید شده ویروس COVID-19 تاکنون ، تنها ۳.۴٪ از مبتلایان به عوارض مربوط به این بیماری جان خود را از دست داده اند. ویروس کرونا برای بیشتر افراد کشنده نیست.

برای مقایسه ، آنفولانزا ۴۵ میلیون نفر را آلوده می کند و هر سال منجر به مرگ ۶۱۰۰۰ نفر در ایالات متحده می شود.

اکثر افرادی که دچار ویروس کرونا می شوند علائمی مانند آنفولانزا مانند تب ، سرفه و درد بدن دارند. عفونت کورونا ویروس در کودکان نادر است و معمولاً در کودکان علائم بسیار خفیف تر از بزرگسالان است.

۳- از مصرف بیش از حد بسیاری از داستانهای رسانه ای در مورد ویروس خودداری کنید. اگر بیش از حد به آن نگاه کنید ، خبرهایی از منابع معتبر می توانند احساس ناراحتی ایجاد کنند. برای خودتان محدودیت تعیین کنید که چقدر زمان را صرف جستجوی اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا کنید.

به عنوان مثال ، شما ممکن است خود را محدود به چک کردن وب سایت سازمان بهداشت جهانی برای به روزرسانی یک بار در هفته ، یا صرف بیش از ۱۵ دقیقه گوش دادن به اخبار در صبح کنید.

۴- اطلاعات مفید را با دوستان و خانواده در میان بگذارید. شما می توانید با به اشتراک گذاشتن هرگونه اطلاعات مفیدی که پیدا کرده اید ، به خودتان و دیگران کمک کنید که در مورد شیوع ویروس کرونا آرام باشند. اگر از یک منبع معتبر خبری یا وب سایت دولتی به روزرسانی مفیدی بر روی ویروس کرونا مشاهده کرده اید ، پیوندی را در رسانه های اجتماعی ارسال کنید یا آن را برای هر دوست یا اعضای خانواده که نگران ویروس هستند ، ارسال کنید.

اگر کسی را می شناسید که اطلاعات نادرست را پخش می کند ، آنها را با روشی آرام و بدون قضاوت تصحیح کنید. مثلاً بگویید ، “من می دانم که افراد زیادی می گویند که نمی توان بسته های چینی را امتحان کرد ، اما سازمان جهانی بهداشت می گوید که ویروس کرونا به سرعت روی اشیاء مانند قطعات پستی می میرد.”

روش دوم  مقابله با اضطراب کرونا : مدیریت احساسات خود

مدیریت احساسات منفی در ویروس کرونا

۱ – احساسات خود را با عزیزان دلسوز به اشتراک بگذارید. اگر با وجود اقدامات احتیاطی هنوز از نگرانی از ویروس کرونا احساس می کنید ، ممکن است صحبت در مورد نگرانی هایتان مفید باشد. به یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود دسترسی پیدا کنید و درباره آنها چه احساسی دارید با آنها صحبت کنید.

از صحبت کردن با هر کسی که در مورد ویروس وحشت دارد یا اطلاعات نادرست و اغرار آمیز منتشر میکند پرهیز خودداری کنید.

۲- تمرینات و فعالیتهای کاهش استرس و اضطراب می تواند به شما کمک کند احساس آرامش و کنترل بیشتری بر احساسات خود داشته باشید و اضطراب کرونا را کاهش دهید .  مانند:

مراقبه
تمرینات خودهیپنوتیزم کاهش اضطراب
انجام یوگا
رفتن به پیاده روی یا راه رفتن
گذراندن وقت با دوستان و خانواده
خواندن کتاب یا تماشای یک برنامه تلویزیونی جالب
کار بر روی یک سرگرمی یا پروژه خلاق
گوش دادن به موسیقی آرام بخش

۳ – احساسات خود را یادداشت : تبدیل نگرانی های خود به کلمات می تواند به شما در درک بهتر آنها کمک کند. افکار خود را در مورد ویروس کرونا در یک دفترچه بنویسید. درباره افکار و احساسات خود داوری نکنید ، فقط آنها را یادداشت کنید.

به عنوان مثال ، شما ممکن است چیزی شبیه این را بنویسید ، “من همیشه به آن داستان خبری که امروز صبح در مورد ویروس کرونا خوانده ام ، فکر می کنم و می ترسم. من می ترسم ویروس کرونا در شهر من گسترش یابد. ”

۴- برای بدست آوردن ترسهای خود ، بدترین حالت را تصور کنید. کارشناسان اضطراب می گویند تصور کردن بدترین ترسهای شما می تواند به کاهش آنها کمک کند. بدترین سناریو مربوط به ویروس کرونا را که می توانید به آن فکر کنید بنویسید ، یا آن را با صدای بلند بگویید و آن را بر روی تلفن خود ضبط کنید. آن را بخوانید یا دوباره آن را به خودتان یادآوری کنید. به زودی متوجه خواهید شد که این سناریو احتمالاً کمتر از آنچه فکر کرده اید (و بنابراین کمتر ترسناک) است.

به عنوان مثال ، ممکن است چنین چیزی را بگویید ، “من می ترسم که کسی که مبتلا به کرونا است به شهر من بیاید و همه را آلوده کند ، و همه ما به شدت بیمار خواهیم شد.”

۵- اگر اضطراب شما باعث اختلال در زندگی روزمره شده است ، با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید.

روش سوم کاهش اضطراب کرونا : محافظت از خود در برابر ابتلا به بیماری کرونا

۱- دستان خود را مرتباً با آب گرم و صابون بشویید. یکی از بهترین راه های محافظت از خود در برابر هر بیماری مسری شستن دست ها است. از آب گرم و صابون دست استفاده کنید و دستان خود را حداقل ۲۰ ثانیه بشویید. حتما کف دست ، پشت دست و بین انگشتان خود را بشویید.

۲- دستان خود را از چشم ، بینی و دهان خود دور نگه دارید. بسیاری از ویروس ها ، از جمله ویروس COVID-19 ، از طریق غشاهای مخاطی در چشم ، بینی و دهان وارد بدن شما می شوند. از لمس صورت خود به جز هنگام شستشو یا استفاده از محصولات مراقبت از پوست خودداری کنید و همیشه ابتدا دستان خود را با آب و صابون بشویید.

اگر نیاز به لمس صورت خود دارید و به صابون و آب دسترسی ندارید ، دستان خود را با مقداری ضدعفونی کننده دست الکل مالش دهید.

۳- از افرادی که آشکارا بیمار هستند دور بمانید. اگر کسی در اطراف شما سرفه ، عطسه می کند ، فاصله خود را حفظ کنید. سعی کنید حداقل ۳ فوت (۰.۹۱ متر) از آنها در همه زمان ها دور کنید.

۴- بخاطر قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن ، بخوابید و بخوبی بخورید. مراقبت از سلامت کلی شما می تواند احتمال ابتلا به بیماری را کاهش دهد. با خوردن وعده های غذایی متعادل و مغذی با مقدار زیادی میوه ، سبزیجات ، غلات سبوس دار و منابع سالم چربی (مانند ماهی ، روغن گیاهی و آجیل و دانه) از سیستم ایمنی بدن خود حمایت کنید. اگر بزرگسال هستید ، ۷-۹ ساعت از شبانه روز را حتماً بخوابید ، اگر نوجوان هستید ۸-۱۰ ساعت خواب داشته باشید.

فعال بودن از نظر جسمی همچنین می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. سعی کنید حداقل ۳۰ دقیقه در روز را برای انجام فعالیت بدنی متوسط ​​ بگذرانید.

۵- از مسافرت در مناطق آسیب دیده خودداری کنید.

شما می توانید مشاوره سفر در مورد ویروس کرونای فعلی را در اینجا پیگیری کنید:

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/index.html.

اگر باید در منطقه آسیب دیده سفر کنید ، از تماس با افراد بیمار خودداری کنید و مرتباً دستان خود را با صابون و آب گرم بشویید. اگر صابون و آب در دسترس نیست ، از یک ضدعفونی کننده دست استفاده کنید که ۶۰٪ -۹۵٪ الکل باشد

۶- در صورت بروز علائم شبه آنفلوانزا ، فوراً با پزشک تماس بگیرید. اگر علائمی مانند سرفه ، تب ، حالت تهوع ، استفراغ ، اسهال یا دردهای بدن ایجاد کرده اید ، با پزشک خود تماس بگیرید.

 

توجه : لینک دانلود فایلها بلافاصله پس از خرید ظاهر میشود و به ایمیل شما هم ارسال میشود(پوشه هرزنامه یا spam را چک کنید). در صورتی که پس از خرید با مشکل دانلود در مرورگر گوگل کروم مواجه شدید از این راهنما استفاده کنید. ترجیحا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید (پسورد فایلها: ۱۳۵۷ و یا www.ravanrahnama.ir) ravanrahnama این مجموعه را ببینید bookh

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *